Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir nån förvånad...


Bankkrisen...


Det finns de som kritiserar "bankernas beteenden"

Nehä, känns de som...

När deras ränta sjunker, så sjunker vår…

Väldigt mycke saktare….

Och…

Vad beror det på?

Det är en ankdamm verkar de som med dessa

Få banker som inte alls konkurrerar utan i princip enbart

Profiterar, på oss, vanliga människor…

"Som om de skulle va nån skillnad mot annars"

(dessutom så skulle man vilja se vilken konkret fråga som ställs
när det sägs att "folk litar på bankerna")
(som de sägs i undersökningar)
(för folk är väl inte, så dumma?)
(INTE SÅ dumma i alla fall)
(HOPPAS JAG)





Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO