Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik


mardrömmen
fasan som fryser mig stel
outhärdlig
ofrånkomlig
ihållande chock
inte sömn och inte vaka

panik




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger