" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en "höstvila" före årets finaste helg




dags nu

 

 

*

dags nu
återgå till skogen

dags nu
återse sin ätt

 

dags
för egen värdighet
dags
för alla att få rätt

 

ej i hemlighetens näste
ej i cybersmeten fäste
ej för falska det och arga dom
ej för hårda skal och mjuka kom

 

ej för grav och ej för krypta
ej för blanka skenets lykta

 

ej för måsten
ej för plikt
ej för ögon utan sikt
ej för storhet
ej för peng

ej för rosensmyckad säng

 

endast varma vänners lag
som inte har en Djungelns Lag
endast nattens tysta dag

endast hjärtats välbehag

 

dags nu

sluta vara sliskigt mera
dags nu le och låta leva
dags nu egna djur ta hem


dags nu vrida sina fem

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri