Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noteringar inuti en glasbubbla

 

Glor in i oseende ögon

badande i gråvit hinna

bäddar in

motar bort

distanserar

 

ingenting är på riktigt

inte sådär

riktigt på riktigt

 

Jag tar mina blinda ögon

sluter iris på vandring

visar väg

öppnar upp

noterar

 

ingenting är nära

bara sådär

litegrand bredvid

 

Vaskar ögon i Vanish

sticker nål i pupill

Aslan ser 

öppen reva 

väntar

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 13:11



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag inte för att jag fattar riktigt var jag är nånstans i denna dikt... men den känns häftig i sin absurditet... och coolt uppställd! :))
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP