Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://steeringfornorth.deviantart.com/art/La-Loba-La-Huesera-115187491


Söker La Loba

 

varg i veum
och min flock vill inte vid mig
walkabout
en säck med gamla ben
jag söker Benkvinnan
La Loba 
Vargkvinnan
som samlar det som löper risk
att gå förlorat

jag är förlorad
vilse
kanske hon förbarmar sig
sjunger mig hel igen
La Loba




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig passat in i någon flock.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger