Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här i höstpromenadernas tid så blir saknaden efter hundarna stark. Det här är Jackiegumman :-)


Schäfersorg

ingen nos mot min kind
ingen tass i mitt knä
som alltid finns där

som vill vara där jag är

ett koppel som väntar
en plats som är tom
bär bort en korg
en korg fylld av sorg

vill inte städa
vill lämna spåren kvar
av glädjefylld kärlek
tassar och lek




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-14 19:49



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jackie var en fin hund
2010-05-05

  Kristina Wallbing
Jag har hund och kan absolut tänka mig hur tung sorgen efter en hund skulle vara. Du skriver jättefint om detta!
2008-10-17

    eva m h
Ett stort tomrum!
2008-10-14

  Carola Zettergren
Hu vad sorgligt...om en speciell sorg och saknad!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren