Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ingen kontroll över mig.

Samma fråga, samma svar
orkar inte höra, bäst att du drar.
Ursäkt eller inte, de spelar ingen roll,
vet du vad du säger, har du någon koll?
Rör mig inte, för då vänder jag mig om,
Det kanske är lika bra vilket som.

Lögner hit och dit, att du bara vågar,
talar du någonsin sanning när jag frågar?
Har du ingen respekt, kan du inte känna empati
ser du inte hur konsekvenserna kan bli?

Det var ett par år sedan det tog slut,
jag minns att jag andades ut.
Du är en främmande person än idag,
även om jag trodde att jag kände dig ett tag.
Låt mig va, ja är inte svagare än dig,
det är du som ska akta dig för mig.






Övriga genrer av secret2
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-14 20:01



Bookmark and Share


  Maria T
Bravo, bravo
2008-11-08

  Eaglemountains VIP
Starka ord som behövs när någon inte lyssnar - om lögner, svek och åter lögner samt respektlöshet! STARKT!
Mycket bra skrivet!
5 stjärnor*****
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

secret2