Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkänn!

 

Du hoppades 

liderlighet

och

olidlig lätthet

 

men här var bara jag 

 

förstår din besvikelse

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-14 21:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Antagligen slutade det bra allafall..säkerligt såg han den brinnande eld som brann nånstans i de blyga ögon..nån besvikelse..tror jag inte på..

tack för en jättejättefin dikt
2008-10-16

  noname_realmind
The same procedure every time... isn't it... ;))

När ska vi växa ur den äckelrosa överromantiserade bilden av "den älskade"...?... Om sjuttiotusen år eller??...

Och när ska vi växa in i storheten av att älska varandra som vi ÄR?
2008-10-15

  RogerIvan
Erkänn = håller med
Du hittar orden fint i beskrivningen utav tidens anda.
Nutidens förväntningar och önskningar.
Samt vad vi tror om andras förväntningar.
2008-10-15

  Lena Krantz VIP
Jo det var just det

bara är inte bara där det står så

men där det inte står så
2008-10-14

    Nattviol
men varför ordet ´bara´ ?

varför inte:
"men där stod Jag"

tänker jag...
*ler*
2008-10-14

  korpfjäder
skulle tro att det finns en del liderlig lätthet i din kroppsliga närvaro också... Kul text!
2008-10-14

  papessa
du är väl inte "så bara"
2008-10-14

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP