Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing är mord


Mobbing är inget annat än

Mord



Om än i långsam upplaga..

Avrättningar ska ju vara ”humana” och korta

Då måste mobbingen vara de minst humana

Av alla mord…

Kanske är de flesta mordfallen

Just de som kommer av

Mobbing…




Fri vers av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 19:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klokt skrivet om ett allvarligt problem

Eva
2008-10-15

  anits VIP
Håller med dig
2008-10-15

  isabel louise
kan bara hålla med..
2008-10-15

  Bibbi VIP
Är benägen att hålla md Dig.
Applåd.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO