Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av: Sven Axberg


Hjärtats hemligheter

Jag torgför ej mitt hjärtats hemligheter
jag gömt dem i ett väl förseglat rum
Jag skall försöka glömma små förtreter
förlåta dem som tycker jag är dum
Jag torgför ej mitt hjärtats hemligheter
ty ingen, ingen skulle mig förstå
En giftig tunga skulle spruta "eter"
och någon öppna dörren och be mig gå
Det finns nog stygga ting som göms därinne,
men inget, inget tänker jag ta fram
Nej, jag vill bedja om ett ödmjukt sinne,
att de som hata mig får stå med skam.




Fri vers av palle
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 22:42



Bookmark and Share


  Ljuv
Ummmm jag gillar denna.
Vi gör vårt bästa mer kan vi ju inte göra...
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra.
Samla glödande kol.
2008-10-15

  mare VIP
mycket fint skrivet.....
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle