Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sensuellt!


Sova sked

 

jag gör mig ett bo
i din famn
dina armar omkring mig
dina lår mot min stjärt
din varma andning i min nacke
och allt passar ihop
som ett litet välsmort lås
så drömmer vi oss
vad ingen får veta
sover sked 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 23:14



Bookmark and Share


  fågel grå
Skönt..
2008-10-17

  wayward - taiga
som att få komma hem, äntligen - på länge - liksom,

ren tillit är också en sensualism.
2008-10-16

  Annika Gustafsson
den vackra närheten och värmen som fyller en ända in i märgen.
2008-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Och...
http://www.youtube.com/watch?v=aSobvm2nR8I

2008-10-15

  Larz Gustafsson VIP
För att citera Jim Carrey: "Like a glove!"
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger