Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av; Sven Axberg


Benådad

Som en tiggare står vid rikemans port
och ber; "släpp en stackare in"
så stod jag, O, Gud, en dag vid din dörr
böjd och med sorgtyngt sinn
Då mötte mitt öga din kärleks blick
och den tyngande bördan föll
Befriad och glad genom porten jag gick
ty inga band mer mig höll.
Nu lever jag lycklig för varje dag
som en Konungason vid ditt hov
Mitt hjärta är fyllt utav tacksamhet
och min tunga sjunger Guds Lov!




Fri vers av palle
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 23:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt!

Ett stavfel bara: "sorgtyngt".
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle