Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktsamarbete Simmerskan/Inkarasilas.


himmelsblick


flykt avtecknad mot djupgrå

som farväl i dina ögon,
dessa fågelstreck

av återvändare





Fri vers av Simmerskan
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 00:37



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Satte precis eld på min gardin i mitt viftande, jävlar!
Oho snyggt I must sWay!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan