Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann relativitet



Hur kommer det sig att din skönhet aldrig avtar
men blott växer inte bara år för år
men dag för dag, som om kärleken var så relativ
att den kan hålla på att växa
i betagande fascination och charm
och expandera i oändlighet
i påtaglig motsats till ekonomin?
Jag är blott fascinerad och förundrad,
slagen av förvåning inför detta fenomen
och har ej någonting emot det –
låt det bara hålla på och fortsätta,
jag följer gärna efter troget som din älskare
till vilken höjd och fart som helst
och har ej någonting emot accelerering,
då jag är troheten själv
som aldrig uppger någon kärlek
vart den än må föra mig.




Fri vers av Aurelio
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 10:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
rakt in i hjärtat gick denna underbara text som är en kärlekssång vars like jag knappast sett
2008-10-15

  Aisha VIP
...vackert...innerligt...
med mycket värme....
..ja...man faller...
A.
2008-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vacker och
intressant ton
i texten att man
faller som en kägla
Du kan som ingen annan
oss, med Din ord oss prägla!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio