Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att bearbeta scenskräcksfobi


målet finns bakom en annan dörr

Målet kändes så nära
men känslan av obehag tog över
yrslen
kom åter

Tankarna snurrade
modet rymde innan jag börjat

Så långt kvar att gå
provat
dörr på dörr

Tårarna rinner gång på gång
varför mår jag så

Målet finns bakom en annan dörr
det återstår bara
att finna den
så livet kan återgå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 140 gånger
Publicerad 2008-10-15 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson