Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge upp

Så mycket att ge
så mycket att säga

Inom mig jag brister
modet flyr i motsatt riktning

finner ingen tröst
önskar att jag såg min väg
men dimman är för tjock

Flyter på isen
dalar bland leran

Vill ge upp
när drömmarna
ej längre syns vid horisonten




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson