Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

De tillhör ju mig
men skammen
hatet
skymmer sikten att förlåta

Hur ska man gå
när skorna är cement
vad kan ni
som inte skär
mitt hjärta
lämnar mig åter
och ni placerar mig i skamvrån
för att åter lida

Vem är jag
om inte jag passar in
bland mina egna




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson