Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor av cement

Stegen står still
låst till rälsen
följer djupet

Dömmer mig själv
livet är till för andra
till för de som ej bär
skor av cement

Ser friheten
men når den ej
livet jag lever
är för nån annan




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson