Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad jag vill med den här...


-Är vi döda nu?-

Så förlåt mig snälla du
För att jag ströp dig i dina egna ord
Jag såg dem långt innan de kom
Och allt jag ville var att skrika och hoppa

I vasens skärvor utspridda
På ett golv tillsammans med dina minnen
Som däck pungterade fast allt i din hjärtsäck
Jag ville bara skrika och gråta

Du försökte desperat fånga den blick
Som sen länge mist all sin glans
Dina ord har jag förvrängt sedan länge
Du ville bara skrika ut all din förtvivlande kärlek

Så förlåt mig snälla du
För att jag hann före och tog allt det som var kännbart
Och för att jag förvrängde det som var givet
Nu ligger skriken stilla och stela

Ingen vill längre veta
Och bland dem är det ingen som längre letar




Fri vers av Kiina
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-08-05 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man känner en smärta som nästan är så tungt att de nästa känns behagligt

"Du försökte desperat fånga den blick
Som sen länge mist all sin glans"

frustrationen blir överflödig =)
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina