Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrad

Avklädd stad
ingenting kvar

mer än ringarna
av silver

som glänser
när du speglar

din tomma blick




Fri vers av Neal
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal