Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanndröm

 

För mig är du

början mitten och slutet

i en dröm för vacker för att vara sann

I mitt hjärta

ditt namn finns ingjutet

sen den dag vi först såg varann

Du fyller mig med längtan

och glädje inför livet

Ber till högre makter

låt mig aldrig ta dig för givet

En underbar gåva du är

för min sinnesro

I mitt förtröstansfulla inre

har du för alltid ett heligt bo




Fri vers av Madde69
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-15 17:18



Bookmark and Share


  Njord
Urtjusiga rim En dikt med mycket känsla
Snyggt
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69