Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mono låg


Jag och mej
Har en egen, grej
En monolog
Den heter ”mån å låg”
En sorgsen historia
Om ledsnad och gloria

Under tiden spelar vi en bakgrundsmusik
Från en gammal vinylskiva
Kallad ”mono låg”
Ingen ligger under tiden men om man känner så På`G
Så blir de
”Må –No-Låg”




Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO