Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kommer att hända?


Att lämna allt man har för en ganska lång tid

-Trycka på paous-

Fast man själv utvecklas under tiden och sen tro att man kan trycka på play och allt ska rulla på som vanligt

Jag önskar det var så lätt




Fri vers av Jasmine
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-08-05 03:31



Bookmark and Share


  Dagg
Är det inte ganska så skönt att det INTE är så?
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine