Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET att förstöra miljön


Enligt metro

Så släppte medelamerikanen ut mer koldioxid
Än svensken gör idag
Redan år 1900…

Tänk att de i över 100 år
Inte bara mängdmässigt varit värre
Utan per capita…

Är de då inte världens värsta miljöbovar
Detta ”frihetens USA”




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 00:47



Bookmark and Share


    eva m h
De gör väl som de brukar. Skjuter på det! :-)
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO