Dagarna har blivit annorlunda....  

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna har blivit annorlunda....  




Snöflingsmoln

 

Bland höstastrar så gula i

Dina blanka fönster blickar du

Mot himlens gråa moln

Drömmer dig tillbaka

 

Då dina ben var unga

Ditt hjärta stod i brand

Vinterns kyla smälte

Tillsammans med din lycka

 

Skjutsar dig på sparken

I vita snöflingsmoln

Där medarna sjöng sången

Mot vägens hårda is

 

Om framtid och om kärlek

Köpa ringar

Gå till prästen

Just för Han och Dej

 




Fri vers av madigan
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 21:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland läser man poesi
ibland är det poesin som läser sig för en
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan