Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om honom


han tycker om att läsa när han sover
sängen är full av böcker


om dagarna gör han allting
hela nätterna går åt


han har tappat tiden


när han säger minuter
menar han timmar
när han kommer kommer han
nästan inte, man kan ställa klockan
efter hans försening


jag säger att
han är token
i boken
om mitt liv


och han säger att
han älskar mig
för att jag är precis
som en bil






Fri vers av Mögelhud
Läst 577 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-15 21:16



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vackert skrivet om lite snea relationer.
Dessutom första strofen, det är ju jag på pricken.
2017-02-23

  L8 Hurtig
Så vackert skrivet.
Och så vackert att beskriva det mänskliga utan att skrika det!
2008-12-10

  Матрёшa
oh, det här avr annorlunda o härligt att läsa. Personbeskrivningen skapar snabbt upp en bild av honom och sista stycket är så sjukt snyggt.
Det innehåller så mkt och känns verkligen.. Det går rakt in.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud