Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förmodligen ingen mästarverk... men just nu verkligheten som jag lever i...


Femlitersdunk men brustna drömmar

 

Iskristaller runt mitt hjärta

en femliters dunk fylld med mina bittra tårar

och en hög med

sönderrivna drömmar under min säng,

             likt ärtan under prinsessas madrass

             de håller mig vaken

              långt in i vargtimmen...

 

Så tog sagan slut

den

som jag aldrig hann skriva manuset till

 

ändå spökar du i mina tankar

och jag undrar om de smärtar i dig

lika mycket som de gör i mig...

 

och jag tappar ytterligare några droppar

dem som bränns i mina tårkanaler...

och jag önskar...

önskar så

att även du

lider

 

för även om jag vandrar resten av mitt liv själv

så vill jag ändå inte vara ensam i det här

att de gör ont

 

för nu är det

 

definitivt

 

 slut.




Fri vers av BlåhäXa
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-15 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa