Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, en Persbrandtare...såklart!


Skit i det! Det där lär jag dig på en kafferast!

Snacka inte en massa skit!

 

har du ont i muskler och leder?

känner du dig trött?

sover du dåligt?

är du lätt deprimerad?

har du dålig mage?

 

Sparka igång fläsket

träna styrketräning

ät Low Carb High Fat

drick mycket vatten

 

Kör på i ett halvår

och berätta sedan för mig hur du mår!

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-15 22:06



Bookmark and Share


  korpfjäder
ja just det, och drick någon otäck gucka med alger också för att bli ren och fin.
2008-10-17

    ej medlem längre
Varför inte på morgonen! Glöm inte att kissa också!
2008-10-16

  lyckeli
Micke skulle gärna få snacka min skit, hoppa på mina leder, sova nära mig, deppa vid min sida, sköta sin mage på min toalett. Jag skulle älska hans fläsk, laga low carb, källa hans vatten och
köra på med honom i ett halvår ; )
Återkommer....
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP