Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar som seglar jorden runt

 

 

drömmar som seglar jorden runt
höger sko på vänster fot
i en värld där människor lyssnar men aldrig hör
där musiken tappat all lyrik
och regnbågen blivit grå

ser du människorna
ser du dem gå
två och två
ängsliga
hand i hand
utan något mål

vill du förändra världen med mig
och fylla mina händer
med kärleken
dina händer i mina

får jag följa med dig på dina promenader
bara du och jag med kvällssolen
med armarna om varandra
kisandes ikapp mot solnedgången

din värmande hud
mot min kropp om natten
doften av ditt röda hår
dina läppar som leker kärlek med mina

vill du hålla mina händer
fylla dem med kärlek
dina händer
i mina

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-15 22:10



Bookmark and Share


  enilevve
Du använder orden på ett väldigt vackert sätt. Jätte fin dikt!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP