Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom alla mina ord

 

 

du vet att alla ord jag skriver
handlar om dig
och jag undrar
om du vill känna mig
bortom alla orden
bara se mig i ögonen
och förstå
att det är dig dem vill ha
för ingen annan är som du

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-15 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker
är det en kärleksdikt?
tips, se över dom två sista raderna
ordet dem i andra raden kanske kan bytS MOT DOM?
för jämnare ordflöd
2008-10-31

  Louise. J
Sött och vackert :)
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP