Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..  beskriva hur det kan kännas efter år av givande... i form av stöjande lyssna, utan krav utan förväntan men ändå djupt medkännande.. samt dygnet runt när som helst  (klart man bara slocknar när man blir atackerad som fiende)


Emotionally Yours(arbetskopia..under pågående)

 

 

hånas för egna behov av stöd

efter år utav stödgiven föda

är tufft att bära som notan på bröd

när ord plötsligt visar sig döda

 

Jag förstår inte kramar och kyssar

du gav, och bedjan om mera därpå

jag förstår inte varför då bjuda sig ut

när allt som var menat var så

 

jag förstår inte; tankar förlamar

jag var kär och du visste och log

jag förstår inte ilskan hos gamar

jag bjöd; jag förstår att du tog

 

 

vad har hänt är så tanken

du ringde mig ju 

men jag anses tracka för fråga

värdig att veta jag ej längre är

bekräftade värden blev låga

 

med hån

med hån

med elaka hån om

"när kvinnor behöver minsann.."

satt jag gapande kvar

du försvann

du försvann

när jag så behövde en ann

 

du skyller på tiden

du skyller på läge

på vilja och lust 

trycker ner

men stödet jag bad om 

det skulle ju leda

till din egen önskan om väg

 

du bett om så mcyket

jag gjort vad jag kunnat

trots aviga vägar och kiv

och aldrig jag pressat

sen du bad om frihet

men varför först be sen dra kniv

 

 

 

drar mig tillbaka

för gott nu min vän

även om inget jag fick

tillit som troddes på

byggdes och stöttades

efteråt visade sitt


bara undran enorm

och frågor är kvar

 

 om varför strö salt när du vet

*

 

*

to say:

walk your talk! and not walk yourself

is to say

 Du är Näringsdiet

 

 

 Im a Liar, don't care about You! not at all

I've just used you, Dear blind little mouse

 

 

for pleassure and hugs

supporting tuff nights

but you stink in your pressance of yours

 

for my inner dear child's

grown up to a man

Now Free to make Justice for me

Your bill are the payment for other´s Have done

and your time, Dear, will end suddenly

 

 

Womanly needs are awful indeed

your tracking of me made me bleed

don't call me or answer no more and of course

don't think year of friendship are Laws

 

So Bye now,  and Bye darn harasser of yours

don't need you for anything more

I still need a Lover to crusch on with jaws

in stayups and higher by score

 

*

 

a grown mans enjoyable firely sphere

where soul has to go by its own

are not meant for woman who's newly been there

and darkness of Hell kept on lawn

 

in pain and a needer of well- just a thougt

were just what your soul to me braught

I wish you a happy and loving life shown

for needers don't mate with there own

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri