Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm ej älskling.
att speglar
talar sanning



Det renaste glaset

 

 

det som skrämde dig
var bara en spegel

när maskhålet,
var större än äpplet.

Även det oskyldigaste andetag,
kan fläcka
det renaste glaset.

 

 

 




Fri vers av Aida*
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-16 03:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan vara så att verklighetens hål kan tyckas vara skrämmande för några
2008-10-16

  Aisha VIP
..man kan spegla sig själv och sitt liv på olika sätt...
djup text om att se sig själv.....på djupet...och stanna kvar...
tycker om:"det som skrämde dig
var bara en spegel"
kram från Aisha
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*