Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nene inte politikerförakt....


Politiker har sagt



Politikerna ”går till jobbet” om de är sjuka
Säger dom
Eller kanske, ”tar jobbet hem” till sängen kanske
Säger en del om ”deras effektivitet”?
Eller, ja de med, ”deras effektivitet”…
”det syns inte om de är där, eller inte”..

Lena Hjelm Wallèn var inte sjuk fast hon bröt armen
Så underbart
Finns de fler som kan jobba med bruten arm???
Knappast bland de som jobbar, väl…
Världen är märklig
Politiker är märkligare…




Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO