Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. mjukt serru. bara dansa serru.. bara göra serru.. bara mjukt.. (och därmed hade det omöjliga redan dött) - when killing is soft. Du kan inte döda mig t-r-e gånger vännen! :P inte när 3e redan är gjord.. men det missade du. Guess how!


Killing - when killing is soft

 

~

stå nära bredvid, näsa hit näsa dit

 en vaktar rygg åt den andra

 

tala ord med fyrdelad tunga om tid

inte stå mitt emot och klandra

 

bara fritt ut få elden ge värmande makt

att sen snurra oss runt och ge hals

 

för tycken det har vi ju bägge som sagt

vad skadar en skapande vals

 

(söker febrilt efter räddningsplankor, säger dom)

 

men jag vet vad jag vet för du är det du är

samt att jag är mitt jag likaså

 

så om jag måste tacka en get - ja och få

en killing som Livs Evighet

 

då apor och råttor är nådiga få

är krafterna bättre som två

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri