Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som VÅGAR ! Som, utan den minsta tanke på sitt eget välbefinnande och fullt medvetna om att de kommer att hamna i fängelse, ÄNDÅ vågar . Den här dikten handlar om dem ....


"HJÄLTARNA !"

I Sverige finns en AVSKYVÄRD KONCERN !
B(L)O(D)FORS !!!
Deras "BLODDRYPANDE" fabriker tillverkar KRIGSVAPEN !

De exporterar till USA : "Money to EARN !"
"BLODFORS" !
I IRAK MÖRDAR DERAS VAPEN !

BLODFORS´VAPEN finns på ALLA SIDOR !
DE har INGEN URSKILJNING !
POLITIKERNA har fallit i "jobbfällan":
BLODFORS:"UTAN EXPORT" STÄNGER VI (Pling !)"

SÅ BLODFORS FORTSÄTTER SITT MÖRDANDE !
Om livet har de INGET VÖRDANDE !

Men, I NATT , fick vi ett par HJÄLTAR !
I ESKILSTUNA och KARLSKOGA !
Fyra MARTYRER Gjorde "LEGALT" INBROTT
i Fabrikerna där , de var NOGA (!)

VÅRA FYRA HJÄLTAR förstörde FLERA IRAKMÄRKTA KSP !
SE´N POLISEN KOM och tog DEM, "man blir SNE´!"
DE GJORDE JU EN GOD GÄRNING !
Vår "VAPENEXPORTPOLITIK" är som ett spel med TÄRNING !..........


(KSP= KulSprutePistol)





Fri vers av Mats Henricson
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 09:34



Bookmark and Share


    Scribble
Det finns människor som VÅGAR! Som tur!
SE PÅ WEBBEN:
www.un.org/holocaustremembrance/filmseries.shtml
Mvh/S

2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska