Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla stund

Tanken så stilla vilar


i en tyst och stilla stund


Tanken annars ilar i


i tidens rusningstrafik


finner ingen ro och lugn.


Tankarna som ger sig ut


stora prommenader


Vill stanna men rusar med.






Fri vers av Margithe VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 09:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hur väl man behöver "en stilla stund"ibland..
och den hägrar där mitt i allt som rusar på....
2008-10-16

  Rolfsdotter
De är de små stunderna man får värna och vara rädd om. Kram
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP