Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedagens delegation

 

Dårskapens dekadenta dimensioner

deklarerar

desperationens dignitet

Dirigerar demonernas destruktiva dissonanser

Drogande drifter dominerar

djupsinnets

dolda despot

Depressionens dystopi deklarerar domedagens delegation




Fri vers av Madde69
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69