Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig vägen



Visa mig vägen, älskade,
och jag skall entusiastiskt följa dig
och lämna allting bakom mig
som inte är förenligt med din skönhet
och din ojämförlighetens väg
som alltid ledde mig till rätta
genom din idealisms så uttrycksfulla tystnad
och dess högre sanning än vad några ord kan återge,
som gladeligen jag blint följer
medan mina ögon öppnas mer och mer
för synskhetens clairvoyance och bättre syn
som tilliten till dig så oförtrutet givit
utan att ha någonsin falerat eller svikit mig
men hållit mig på spikrak kurs
på ditt så spännande oemotståndlighetens villkor
att jag aldrig skulle få nå fram till dig.
Håll bara mig i gång, och jag skall vara lycklig
nog att orka hålla på så länge
som du blott finns till
som eftersträvansvärd för all min kärlek.





Fri vers av Aurelio
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 13:45



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....oj...
vilket vackert kärleksbrev.....!
A.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio