Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roomservice, homestyling, etc. vilket jobb det ställer till ...


I ett bygg kaos

Kan inte kliva
Utan kliva
På någonting

Kryssa fram
Sicksacka runt
För komma någontans

Rivet
Rörigt
Dammigt

Som en bomb
Utslaget
Tomt i ett eko

Blir allt klart
Renovering
Ett gissel

Smakfull får
våndas pina




Fri vers av Jack_iX
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 14:34



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Levande det känns som att man är mitt inne i renoveringsobjektet.

Eva
2008-10-28

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-16

  Mr Lindemann VIP
Ja. att inse att även en dikt måste stylas och omformateras samt berikads med innehåll är en läxa då
2008-10-16

  prinscess VIP
fast det blir ju säkert fint när det blir klart
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX