Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har varit så feg

Jag har varit så naiv
Jag har levt i min egen värld
Som ett bortskämt barn
Har jag inte sett saker rätt
egentligen
Har jag varit så feg
På något sätt
Är allt mitt eget fel
Och allt som har blivit så fel

Och jag trodde att jag visste sanningen
Att det var synd om mig
Men jag har missat nåt
Som vissa säger är värt att se
Det ni alla andra fått så hårt
Men att inse är svårt
Om man alltid har varit på toppen
Av koppen
Och aldrig legat naken och smutsig på botten




Fri vers av john finkelman
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman