Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Det var som man inte kände något
Det var som inget betydde något längre
Man blir aldrig yngre
Och inte heller äldre
Och när jag tappar fotfäste
Har jag ingen lust att klättra uppåt längre
Som när alla fåglarna flyger hemåt
Ska jag ta ett sista steg framåt




Fri vers av john finkelman
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman