Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattarbetarens dröm!


Till sömnen med kärlek!

jag älskar att sova
det är skönare än sex
roligare än att äta
fyller alla mina behov
behovet av sömn är starkare än
exempelvis nikotinbegär
jag önskar att en man kom in i min sömn
älskade mig hett och ömt
utan att väcka mig
sedan skulle jag
sovande
föda honom ett barn
i drömmen skulle jag följa drömbarnet
och se det växa upp
starkt och ömt grymt och vilt
att sova stimulerar mig mer än konst och teater
och när döden kommer vill jag att den kommer så
som sin yngre broder
penetrerar min hjärna
tills den sprängs i en mäktig orgasm
och sprider fragment av drömmar
ut över världen
som förrymda marknadsballonger
som ett regn av konfetti
som stjärnfall
som avlägsna nebulosor 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 20:04



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det här var starkt! Är så tött nu, doch inte av din text. Lite ovanlig för att vara du, i format och tonfall.
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle gärna byta några nätters sömn mot sex.

Och döden kommer aldrig så där.
2008-10-16

  Vind
Skön perspektivvridningsdikt... absolut idévidgande. Sen spelar det ingen roll om man håller med, eller inte.
2008-10-16

  Michaela Dutius
Lite annorlunda dikt av dig...mycket fin är den- kul att se att du har flera sidor!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger