Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så verkar en del vara...


Svärmarens bikt


Du är inte den ende
Som lyfter mitt sinne
Men ensam med dej
Är allt annat minne
Tillsammans så Rolfskt
I liv på en pinne
En brasa som tänts
Och stå där och brinne


Du är inte den ende
Som får mej att känna
Så pulsen den stiger
Och lustarna bränna
Men säg mej min kära
Som får mej att svämma
Ett enda lite ord är jag din
Ett tag…

Minglande vinglande går vi tillsamman
Ingen kan veta hur mycke vi glamma
Och ser jag dej ensam är du då densamma
En enda liten vink, är jag din
För en stund
Det ä ju dej
Bara dej, som de tänds på
Just nu…




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO