Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stunder, av lycka... varande för en stund, eller för evigt, för övrigt, för liv rikt..


Kärlek tar över



men så är det, ibland...
när man inte kan tänka på annat...
jag älskar men....
när vi ses, möts eller tänks på, så blir man "bara" kåt...
eller nåt..
såpass så man nästan skäms,
"är det kärleken eller kåtheten"
måste det vara nån skillnad?

Kärlek får en att växa
Bokstavligt talat
Lyckan är våt och varm
Kärleken är styv som en liten knopp
Fast egentligen två
Och den är hungrande
Den liksom äts eller smakas
Av det vildaste i munnen
Minnen
Av dess smak
Minen
Av kärlek

Kärleken är rufsande
Smekande
Klämmande
Kännande
Den är andfådd
Och svårfådd
”lyckan kommer lyckan går
den Gud älskar lyckan får”

Flickan kommer..
Lyckan är när flickan får
Så det går…
Om sen flickan går
Lyckan går, oftast med
Då är kärleken inte närvarande
Då är rufset
Inte mer nåt annat än fingrar som rör sej
Och hår som blir okammat..




Fri vers av LassO
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO