Vem som är jägaren och vem som är villebrådet förblandas i dimmorna." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem som är jägaren och vem som är villebrådet förblandas i dimmorna.


Det är mig ni jagar.

döden och sex
döden och sex
döden och sex
glömska
hatets sankmyr
ledans pinnmo
kala träd
kan det inte falla snö snart
grynig vass snö
som piskar i ansiktet
och döljer spåren
kan jag inte få luft snart
jag är trött på terrängen
korpar på slaktplatsen
hackar och väser
glupskt
fällhår yr i blodångor
svart vingflax
svartögat blänker kallt
kom inte hit din fan
köttsnåle fan
trickstern sidsteppar
när örnen landar
bara slask och avfall
av det som nyss var högbent liv
kvittar mig lika
när min hunger är stillad
så förgår dagarna
drevet går
hatet tätt i mina spår
med blod i mungiporna
och fradgat spott åt mitt håll
du ska veta att det är höst nu
vet hut
håll käft
gläfs gläfs
döden och sex
döden och sex
döden och sex

glömska
kornig snö
struket korn
och vissna löv




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-16 22:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Korpar älskar jag. Snö hatar jag.

Döden och sex...De två svarta hållen. Passagerna.
2008-10-17

  Svartsilver
En stor applåd och ett bokmärke!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger