Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. sova? Kan man hyra in sig på sömnforskningen?


Trefasbalansering i Marskrafter

~

Ibland blir ilskan för för för pumpande - nytt för mig som annars har reagerat tvärt och innan jag hunnit tänka mig för. Allt antagligen pga obalans efter totalt innehållen ilska hela livet, och när den pumpar nu som mest, återigen och för tredje gången..



blir jag orolig. jag gör inte samma runda en gång till.



ett liv av tystnad
ett år av explosioner
en vecka av



försök - puls
försök - puls
försök - puls



men snälla "nåt jag inte tillbett förr"



Make
Me
Move


ON!!!


Takes Two To Tango
Takes One to Fly



Takes None to ...

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri