Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjufa buffa snyfa å sånt - och annat man glömt, gömt fördummat och lömskt tvinnat ner i skämmiga vrår.. (Vems Hjärttotem.. är inte att veta.)



Dear Deer - Hjorten


~~

ska det vara så svårt
att ta väck något hårt
som endast är byggt utanpå

ska det vara så hårt
att få bukt på nåt svårt
som endast är skyggt som ett rå



gläntan är ju där, hörs aspen dallra, den är där
ännu. se så,

du behöver inte minnas
för att följa gången. märken är ju satta, du vet. bara
ta första klivet.

 

ska det vara så svårt
hitta gläntan tjärnen näckrosen
svanen igen

 

Swan Talks Deer Deep Down
Swan Takes Time to Crown

Forrest of Faun
Forrest of Faun

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri