Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar..

din armar runt mig
att krypa in i din trygga famn
som en liten kattunge
ett litet nystan
tröstad av dig

en mjuk kärleksfull tryckning
från din hand
som ger mig glödande värme
en lavaström
som får solen att rodnande
blekna bort

kärleken i din blick
ja varje cell
i passionens hetta
när vi två smälter till ett

våra heta glödande
kroppar i en evighetslång
förening utöver universums
yttre gräns

min glöd
min passion
är omättlig och
det sjuder glöder
kokar tills eruptionen
kastas ut i glödande
kaskader
för dig

..och jag fryser nu
sakta till is..




Övriga genrer av Stjärnöga
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 02:07



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerligt stark längtan, poesi som känns!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga