Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. forts.


Dear Deer - Hjorten II

 

~

Takes Two To Tango
Takes One to Fly


Takes None to ...


~

survive or love
or let die
don't make it a lie
don't make it a lie



men jag orkar inte, förstå svan, förstå



Takes none to concquer a Lie, Deer, none
you see, lies don't survive to teach
lies do need a start to reach fear
in a shy deer´s heart, you see, so start
pleas start now.
Start walk.

for the Moon is Gone, The moon
is Gone

 

it takes None
Neighter Moon nor Sun



so Please Dear Deer

 

let us Walk

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri