Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 -79 -89 och - 09(?). vi ses snart och tack för tröskelns övervinnande!


en kärlek, ett barn, en trea

 

~

ljud

 

porten slår igen

taket

fortfarande darrar lampskärmen

 

rummet hett

fyllt

skugga genom skugga

 

 

delar seghet

cement

 

 

porten

ekot väntar

rivstarten

 

 

taket

 

 

faller igenom

tredje gången

 

 

ljud

ta in

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-10-17 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri